Looking For Anything Specific?

Aselsan Saka - Ankara Aselsan In Mikro Insansiz Hava Araci Saka Kanatlandi Dailymotion Video : Aselsan'ın keşif ve gözetleme amaçlı geliştirdiği mikro insansız hava aracı saka'nın uçuş testleri başarıyla gerçekleştirildi.

Aselsan Saka - Ankara Aselsan In Mikro Insansiz Hava Araci Saka Kanatlandi Dailymotion Video : Aselsan'ın keşif ve gözetleme amaçlı geliştirdiği mikro insansız hava aracı saka'nın uçuş testleri başarıyla gerçekleştirildi.. Aselsan'ın geliştirdiği saka uçuş testlerini başarıyla geçti! Yeni mikro i̇ha saka uçuşunu başarıyla tamamladı. Saka, aselsan bünyesinde yürütülen zırhlı araç ve insansız kara aracı projeleri kapsamında, kara araçlarının gidiş güzergahlarının belirli mesafeler öncesi gözetlenmesine imkan sağlayacak. Azadinfo.az xəbər verir ki, bunu layihənin rəhbəri yusif ziya kotil deyib. Aselsan saka uav system flight tests were carried out successfully.

Bordo berelilerin nano i̇ha'ları ve yerli muadili saka. Saka, aselsan bünyesinde yürütülen zırhlı araç ve insansız kara aracı projeleri kapsamında, kara araçlarının gidiş güzergahlarının belirli mesafeler öncesi gözetlenmesine imkan sağlayacak. Aselsan görünmezlik teknolojisi projeleri şaka değil gerçek 2020. 500 gramdan hafif olan saka'nın uçuş testlerini başarıyla gerçekleştirdiği ifade edildi. Düşman tarafından atılan güdümlü mermi veya torpidolara.

Aselsan In Mavi Vatandaki Gozleri Defence And Technology
Aselsan In Mavi Vatandaki Gozleri Defence And Technology from www.defenceandtechnology.com
Yeni mikro i̇ha saka uçuşunu başarıyla tamamladı. Bu kapsamda saka mikro i̇nsansız hava aracı projesi'ni yürüttüklerini ifade eden kotil, projenin kotil, aselsan bünyesinde yürütülen zırhlı araç ve insansız kara aracı projeleri kapsamında, kara. Aselsan's micro unmanned aerial vehicle 'saka' winged. Aselsan'ın hava tehditlerine karşı namlulu silah sistemlerinin etkinlik düzeylerinin artırılması amacıyla geliştirdiği herkese merhaba! Aselsan'ın geliştirdiği saka uçuş testlerini başarıyla geçti! Bu videoda, sizinle onur'un aselsan macerasini paylasmak istedim. Aselsan görünmezlik teknolojisi projeleri şaka değil gerçek 2020. Yeni mikro i̇ha saka uçuşunu başarıyla tamamladı.

Düşman tarafından atılan güdümlü mermi veya torpidolara.

Saka, aselsan bünyesinde yürütülen zırhlı araç ve insansız kara aracı projeleri kapsamında, kara araçlarının gidiş güzergahlarının belirli mesafeler öncesi gözetlenmesine imkan sağlayacak. Bu kapsamda saka mikro i̇nsansız hava aracı projesi'ni. Aselsan proje yöneticisi yusuf ziya kotil, aa muhabirine, insansız hava. 500 gramdan hafif olan saka'nın uçuş testlerini başarıyla gerçekleştirdiği ifade edildi. Aselsan'ın keşif ve gözetleme amaçlı geliştirdiği mikro insansız hava aracı saka'nın uçuş testleri başarıyla gerçekleştirildi. Aselsan'ın keşif ve gözetleme amaçlı geliştirdiği mikro insansız hava aracı saka'nın uçuş testleri başarıyla gerçekleştirildi. Flight tests of the micro unmanned aerial vehicle saka, developed by aselsan for reconnaissance and surveillance purposes Bu kapsamda saka mikro i̇nsansız hava aracı projesi'ni yürüttüklerini ifade eden kotil, projenin kotil, aselsan bünyesinde yürütülen zırhlı araç ve insansız kara aracı projeleri kapsamında, kara. Türkiyənin aselsan şirkəti çəkisi 500 qramdan az olan yeni saka adlı pilotsuz uçuş aparatının (pua) sınaqlarını keçirib. Türkiyenin gururu aselsan mühendisleri tarafından yerli ve milli olarak geliştirilen mini iha envantere girdiğinde 500 gramdan hafif. Aselsan'ın geliştirdiği saka uçuş testlerini başarıyla geçti! Aselsan'ın aracı, mağara keşiflerinde kullanılacak. Aselsan, sürü i̇ha altyapısına sahip ve 500 gramdan hafif saka insansız hava aracının testlerini başarıyla gerçekleştirdi.

Türkiyenin gururu aselsan mühendisleri tarafından yerli ve milli olarak geliştirilen mini iha envantere girdiğinde 500 gramdan hafif. Aselsan'ın aracı, mağara keşiflerinde kullanılacak. Bu kapsamda saka mikro i̇nsansız hava aracı projesi'ni. Yeni mikro i̇ha saka uçuşunu başarıyla tamamladı. Aselsan tarafından keşif ve gözetleme amacıyla geliştirilen saka'nın mağara ve benzeri ortamlarda kara araçları için gözcülük görevi yapması planlanıyor.

Aselsan In Mikro Insansiz Hava Araci Saka
Aselsan In Mikro Insansiz Hava Araci Saka from cdn.webeyo.com
Poliqon xəbər verir ki, bu barədə aselsan şirkətinin aylıq bülletenində bildirilib. Aselsan'ın hava tehditlerine karşı namlulu silah sistemlerinin etkinlik düzeylerinin artırılması amacıyla geliştirdiği herkese merhaba! Aselsan'ın ürettiği saka ismindeki iha ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi. Aselsan, sürü i̇ha altyapısına sahip ve 500 gramdan hafif saka insansız hava aracının testlerini başarıyla gerçekleştirdi. Aselsan'ın keşif ve gözetleme amaçlı geliştirdiği mikro insansız hava aracı saka'nın uçuş testleri başarıyla gerçekleştirildi. Aselsan tarafından keşif ve gözetleme amacıyla geliştirilen saka'nın mağara ve benzeri ortamlarda kara araçları için gözcülük görevi yapması planlanıyor. Aselsan'ın geliştirdiği saka uçuş testlerini başarıyla geçti! Türkiyənin aselsan şirkəti çəkisi 500 qramdan az olan yeni saka adlı pilotsuz uçuş aparatının (pua) sınaqlarını keçirib.

Aselsan, sürü i̇ha altyapısına sahip ve 500 gramdan hafif saka insansız hava aracının testlerini başarıyla gerçekleştirdi.

Türk mühendisler tarafından geliştirilen deniz elektronik harp sistemleri savaş gemilerimizi koruması altına alıyor. Aselsan proje yöneticisi yusuf ziya kotil, aa muhabirine, insansız hava, kara ve deniz sistemlerine yönelik çalışmalar yaptıklarını söyledi. Aselsan's micro unmanned aerial vehicle 'saka' winged. Aselsan tarafından keşif ve gözetleme amacıyla geliştirilen saka'nın mağara ve benzeri ortamlarda kara araçları için gözcülük görevi yapması planlanıyor. Aselsan'ın keşif ve gözetleme amaçlı geliştirdiği mikro insansız hava aracı saka'nın uçuş testleri başarıyla gerçekleştirildi. Aselsan'ın aracı, mağara keşiflerinde kullanılacak. Aselsan, yalnızca cep büyüklüğünde olan, gözlem ve keşif görevlerinde kullanılacak mikro boyuttaki drone'u saka'nın uçuş testini gerçekleştirdi. Poliqon xəbər verir ki, bu barədə aselsan şirkətinin aylıq bülletenində bildirilib. Aselsan görünmezlik teknolojisi projeleri şaka değil gerçek 2020. Aselsan proje yöneticisi yusuf ziya kotil, aa muhabirine, insansız hava. Flight tests of the micro unmanned aerial vehicle saka, developed by aselsan for reconnaissance and surveillance purposes Aselsan'ın geliştirdiği saka uçuş testlerini başarıyla geçti! Aselsan tarafından keşif ve gözetleme amaçlı geliştirdiği mikro insansız hava aracı saka'nın uçuş testleri başarıyla gerçekleştirildi.

Türkiyenin gururu aselsan mühendisleri tarafından yerli ve milli olarak geliştirilen mini iha envantere girdiğinde 500 gramdan hafif. Yeni mikro i̇ha saka uçuşunu başarıyla tamamladı. Bordo berelilerin nano i̇ha'ları ve yerli muadili saka. Bu videoda, sizinle onur'un aselsan macerasini paylasmak istedim. Aselsan saka aramanızda 100 şarki bulduk mp3 indirme mobil sitemizde sizi aselsan saka online dinleye ve aselsan saka mp3 indir bilirsiniz.aselsan staj, havelsan, haluk görgün, aselsan lisesi.

Aydin Tas Ustasi On Twitter Ipinkiminelinde Aselsan Kesif Ve Gozetleme Amacli Gelistirdigi Suru Iha Altyapisina Sahip Ve 500 Gramdan Hafif Saka Micro Insansiz Hava Aracinin Testlerini Basariyla Gerceklestirdi Aselsan In Mini Gozcusu Gorev
Aydin Tas Ustasi On Twitter Ipinkiminelinde Aselsan Kesif Ve Gozetleme Amacli Gelistirdigi Suru Iha Altyapisina Sahip Ve 500 Gramdan Hafif Saka Micro Insansiz Hava Aracinin Testlerini Basariyla Gerceklestirdi Aselsan In Mini Gozcusu Gorev from pbs.twimg.com
Aselsan proje yöneticisi yusuf ziya kotil, aa muhabirine, insansız hava. Bordo berelilerin nano i̇ha'ları ve yerli muadili saka. Aselsan saka aramanızda 100 şarki bulduk mp3 indirme mobil sitemizde sizi aselsan saka online dinleye ve aselsan saka mp3 indir bilirsiniz.aselsan staj, havelsan, haluk görgün, aselsan lisesi. Bu kapsamda saka mikro i̇nsansız hava aracı projesi'ni. Aselsan'ın geliştirdiği saka uçuş testlerini başarıyla geçti! Aselsan görünmezlik teknolojisi projeleri şaka değil gerçek 2020. Has delivered a new electronic countermeasure system: Aselsan'ın aracı, mağara keşiflerinde kullanılacak.

Flight tests of the micro unmanned aerial vehicle saka, developed by aselsan for reconnaissance and surveillance purposes

Poliqon xəbər verir ki, bu barədə aselsan şirkətinin aylıq bülletenində bildirilib. Aselsan proje yöneticisi yusuf ziya kotil, aa muhabirine, insansız hava. Aselsan görünmezlik teknolojisi projeleri şaka değil gerçek 2020. Aselsan'ın geliştirdiği saka uçuş testlerini başarıyla geçti! Aselsan proje yöneticisi yusuf ziya kotil, aa muhabirine, insansız hava, kara ve deniz sistemlerine yönelik çalışmalar yaptıklarını söyledi. Türkiyənin aselsan şirkəti çəkisi 500 qramdan az olan yeni saka adlı pilotsuz uçuş aparatının (pua) sınaqlarını keçirib. Aselsan, yalnızca cep büyüklüğünde olan, gözlem ve keşif görevlerinde kullanılacak mikro boyuttaki drone'u saka'nın uçuş testini gerçekleştirdi. Yeni mikro i̇ha saka uçuşunu başarıyla tamamladı. Düşman tarafından atılan güdümlü mermi veya torpidolara. Has delivered a new electronic countermeasure system: Türk mühendisler tarafından geliştirilen deniz elektronik harp sistemleri savaş gemilerimizi koruması altına alıyor. Aselsan tarafından keşif ve gözetleme amaçlı geliştirdiği mikro insansız hava aracı saka'nın uçuş testleri başarıyla gerçekleştirildi. Aselsan saka testlerini başarıyla tamamladı.

Aselsan'ın hava tehditlerine karşı namlulu silah sistemlerinin etkinlik düzeylerinin artırılması amacıyla geliştirdiği herkese merhaba! aselsan. Aselsan proje yöneticisi yusuf ziya kotil, aa muhabirine, insansız hava, kara ve deniz sistemlerine yönelik çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Posting Komentar

0 Komentar